10. september 2008

Chilihøstfest lørdag 27. september

Kære alle

chilierTænder du ikke umiddelbart på Hot Bananas, Royal Black eller Golden Cayenas, så kom til Chillihøstfest lørdag d. 27 september Linde Alle 35, haven!

Drivhusene på Møllevej og Linde Alle demonstrerer de bedste og mest aromatiske chillier i dette års høst.

Her bliver du tændt, for der er før - under og efterbrændinger. Det er stærk kost, så er det sagt. Forsøg aldrig at slukke brande med vand. Chilliaromaerne er olier og bliver blot fordel på de følsomme steder i munde hvis du hælder vand i.

Vi tænder et bål i løbet af lørdagen, smækker et lam over og docerer varmen i passende mængder. Mellem kl. 18 - 19 er kødet færdigt. Er det sådan, at du tænder helt af på lam, kan du være med til at indvie husets nyindkøbte 57 cm. Weber. I så fald medbringer du selv råvarerne.

Det store partytelt bliver slået op i haven, så vi kan sidder i ly og brænde igennem. Skulle det trods chillierne blive lidt køligt ud på aftenen, fortsætter vi i huset 33 A.

tequilaDu skal også selv medbringe - din hotteste salat, evt. brød eller andet tilbehør, vin, øl, tequila eller sodavand.

Pris for alle herlighederne ca. 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn under 18, som betales til Flemming ved indgangen. Eventuelt overskud går til foreningskassen.

I tilfælde af grum regn finder vi en anden løsning med hensyn til maden og hvor vi spiser.

Vi glæder os til at se jer i stærkeste opstilling.

Meld gerne snart og senest den 22. september om du/I kommer.

Husene:
Møllevej
Linde Alle 33A og 35

Ps. skulle hilse fra Langkærvej, at de også vil benyttet lejligheden til at promovere en ny "chiliting" - glæd jer.

Etiketter: , , , , , , ,