10. september 2008

Chilihøstfest lørdag 27. september

Kære alle

chilierTænder du ikke umiddelbart på Hot Bananas, Royal Black eller Golden Cayenas, så kom til Chillihøstfest lørdag d. 27 september Linde Alle 35, haven!

Drivhusene på Møllevej og Linde Alle demonstrerer de bedste og mest aromatiske chillier i dette års høst.

Her bliver du tændt, for der er før - under og efterbrændinger. Det er stærk kost, så er det sagt. Forsøg aldrig at slukke brande med vand. Chilliaromaerne er olier og bliver blot fordel på de følsomme steder i munde hvis du hælder vand i.

Vi tænder et bål i løbet af lørdagen, smækker et lam over og docerer varmen i passende mængder. Mellem kl. 18 - 19 er kødet færdigt. Er det sådan, at du tænder helt af på lam, kan du være med til at indvie husets nyindkøbte 57 cm. Weber. I så fald medbringer du selv råvarerne.

Det store partytelt bliver slået op i haven, så vi kan sidder i ly og brænde igennem. Skulle det trods chillierne blive lidt køligt ud på aftenen, fortsætter vi i huset 33 A.

tequilaDu skal også selv medbringe - din hotteste salat, evt. brød eller andet tilbehør, vin, øl, tequila eller sodavand.

Pris for alle herlighederne ca. 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn under 18, som betales til Flemming ved indgangen. Eventuelt overskud går til foreningskassen.

I tilfælde af grum regn finder vi en anden løsning med hensyn til maden og hvor vi spiser.

Vi glæder os til at se jer i stærkeste opstilling.

Meld gerne snart og senest den 22. september om du/I kommer.

Husene:
Møllevej
Linde Alle 33A og 35

Ps. skulle hilse fra Langkærvej, at de også vil benyttet lejligheden til at promovere en ny "chiliting" - glæd jer.

Etiketter: , , , , , , ,

29. august 2008

Forkvinde-initiativer 9. okt. og 16. nov.

Kære Kontraer.

Sensommer – og det har været en dejlig sommer med gode kontra-initiativer. Tivoli og Aros kunne vi deltage i.

Bo og Jørgen N har kulturelle initiativer på vej, både lokale, regionale og nationale og museale. Svampetur.

Forkvinde-initiativ med fælles spisning i Rævens Kvarter 19, torsdag d. 9. oktober efter vanligt koncept. Dvs. 25 kr. pr. næse, medbring drikkevarer og vi starter kl. 18.

På grund af de forberedende øvelser vil vi gerne have besked om antal deltagere senest d. 7. oktober.Jeg læser på min mail, at Arken har en seværdig surrealistisk udstilling, som foreslås set og oplevet d. 16 november. Tidspunkt meldes ud i starten af november.

På gensyn og mange hilsner
forkvinde Kirsten og Ole

Etiketter: , , ,

Øl du skal smage før du dør - arr. 8. dec.

Sidste år ringede jeg til nogle af jer med kort varsel, for at høre om I ville til ølarrangement, jeg har selv været til Carstens ”show” 2 gange før og det kan anbefales:

Øl du skal smage før du dør !!!, igen i år har FOF Ballerup et ølarrangement denne gang den 8. december, med den meget ølvidende Mand Carsten Berthelsen. Ud over at han ved rigtigt meget om øl, så er han også meget underholdende, det er lige før at jeg vil påstå at han kunne optræde på en stand-up-scene uden at falde igennem…

Se evt. mere om ham på hans hjemmeside: http://www.carstenberthelsensordogtale.dk/

Denne aften er der så mulighed for at smage 8 forskellige øl, så lad bilen stå derhjemme ;o).

Arrangementet foregår i Herlev medborgerhus den 08. december og koster 215 kr.

For dem der ikke lige bor i Ballerup-området, og modtager FOF-katalog, så er det muligt at tilmelde sig uden at bo i kommunen…

Læs mere om dette arrangement, og tilmelding i FOF Ballerup katalog på side 12.

Tilmelding og betaling foregår via gironummer +82<+5512506< . Husk at skrive foredragets navn i beskedfeltet ”øl du skal smage før du dør” + hold nummer ”8137” (nummeret er ikke nok) og selvfølgelig dit navn og adresse. Hvis man er flink, så skriver man også sit CPR nummer, da der så evt. kan ske en kommunal refusion.

Hvis du betaler via netbank skal du bruge korttype 01, dvs. +01<+5512506<

Jeg håber at der er nogle der friske på denne aften, jeg kommer i hvert fald.

Vi ses.

René Schrøder

Etiketter: , ,